Mor Ritva!


Äntligen!

Som vi ha väntat!Och längtat.Lucia äntligen.Idag höjer vi mysfaktorn.Nu tagit vi framme tomtar,röda dukar och mera ljus.Ikväll gäller de Idol tävlingen..och imorron baka vi förstås lussekatter.Båda flickor är nu väg hem.Nästa helg kommer lilla Eliot...med mamma Anna och pappa Robin.Måste bara vänta en vecka till.Ha trevligt kväll alliuppa!Jag ska ner köket och fiksa mat.

Livet behöver inte ta slut.

Det har gått en vecka sen jag bloggade sist. Det har hänt en massa saker. Dustin har åkt igår till Frankrike och stannar där i 4 månader. Jag blev ledsen och fällde några tårar, himlasvårt att släppa taget. Men han hade verkligen tur att han fick så bra jobb, och huvud saken är att han ska trivas på det. Mitt liv har inte tagit slut, och vi kommer ses om 4 månader. Tur att det finns internet och telefoner. Önskar att allt går bra därborta.

Jag läste i veckan att nånstans att dem valde Lucia i skolan. Det var en kille som vann. Men fick inte vara Lucia...enligt rektorn!? Tjejen som kom på andra plats fick istället det. Va spelar det för roll vem som ska bära en batteridriven krona?Kanske passar till den rektor att bära Luciakronan själv!
Jag pratade med Anna ,Laura och Jarmo telefonen idag.Med Anna mycket var pratet angående lilla barnbarnet.Hoss dagmamman hadde nån pappa hotat 3..åringen polisen?Den tiden snacka man jultomten istället..och inte hota...
Ooh jag längtar lilla Eliot.
nu ska jag gå och leta *nyttig*nattamat...man behöver inte tänka kalorier just innan jul...hahaa.

RSS 2.0