Saunan jälkeen..
Vatsaystävälliset ranskalaiset ja nauravat nakit
Tarvittavat ainekset.
n.12 tölkkiä olutta
500g nakkeja (miellään grilli, mutta muutkin käy)
Vähän teräviä
pankkikortti (jos tallella), muussa tapauksessa käteistä
taksi jämsään ja takaisin
ranskalaisia 500g
ketsuppia
suolaa
Ohje:
Käydään illalla aikasemminannettujen ohjeiden mukaan saunassa. Nautitaan paljon olutta. välillä nauretaan mukavassa nousuhumalassa ja testataan, että nakit eivät ole vanhentuneet. Nautitaan lisää olutta. Maistetaan taas nakkeja, koska ryypätessa päitää syödä (isot pojat kylällä on kertoneet näin). Juodaan taas lisää olutta. Avataan pullo kirkasta ja varmistetaan, että nakeista ei tule salmonellaan ja juodaan sitä raakana. Juodaan taas olutta. Huomataan että nakit alkavat lopua. Yritetään järsiä jäisiä ranskalaisia. Otetaan lisää kirkasta huomataan, että se on melko vahvaa, lantataan maitoon.
Jätetään ranskalaiset sulamaan keittiön lattialle. Juodaa viimeiset oluet ja tilataan taksi. Luultavasti taksi ei tiedä missä kuorevesi on. Annetaa taksille koordinaatit jotka on kirjoitettu tussilla käteen. Viimeistellään marinaadi juomalla kirkas viina pois taksia odotellessa. Marinaadi pitää siis nauttia ennen ranskalaisia samoin kuin nakit.
Käydään taksilla Eskilstuunassa............. Otetaan kebabbilan edestä (ei saatu kebabbia, koska meille ei enää tarjoilla edes ruokaa) taksi himaan. Näytetään taksikuskille kättä missä koordinaatit.
Todetaan kotona, että ransklaiset ovat sulaneet. Tämän tietä siitä. että keittiön lattia on märkä sulaneesta vedestä.
Laitetaan uuni päälle. 250 astetta aikaa joku 4h. Laitetaan ranskalaiset uuniin. Nukutaan keittiön lattialla semmoiset viisi tuntia. Herätään ja todetaan, että vatsaystävälliset ranskalaiset ovat valmiita. Sillä hiilihän tekee hyvää vatsalle.
Valmiit ranskalaiset tuntee mustasta väristä ja palaneen hajusta kämpässä. Mausta ranskalaiset runsaalla ketsupilla ja suolalla. Syödessäsi tarkasta kuiteista missä päin on tullu käytyä valmistusvaiheessa. Samalla tarkasta on pankkikortti vielä tallella. kannatanee myös katsoa puhelimesta kenelle on ollut elämää tarkeämpää asiaa aamu kolmen ja viiden välillä.
Syötäsi ranskalaiset voit siirtyä hyvin mielin sohvalle, sillä olethan taas tarjonnut vatsallesi terveellisen ja hyvin valmistellun aterian.
Tarvittavat ainekset.
n.12 tölkkiä olutta
500g nakkeja (miellään grilli, mutta muutkin käy)
Vähän teräviä
pankkikortti (jos tallella), muussa tapauksessa käteistä
taksi jämsään ja takaisin
ranskalaisia 500g
ketsuppia
suolaa
Ohje:
Käydään illalla aikasemminannettujen ohjeiden mukaan saunassa. Nautitaan paljon olutta. välillä nauretaan mukavassa nousuhumalassa ja testataan, että nakit eivät ole vanhentuneet. Nautitaan lisää olutta. Maistetaan taas nakkeja, koska ryypätessa päitää syödä (isot pojat kylällä on kertoneet näin). Juodaan taas lisää olutta. Avataan pullo kirkasta ja varmistetaan, että nakeista ei tule salmonellaan ja juodaan sitä raakana. Juodaan taas olutta. Huomataan että nakit alkavat lopua. Yritetään järsiä jäisiä ranskalaisia. Otetaan lisää kirkasta huomataan, että se on melko vahvaa, lantataan maitoon.
Jätetään ranskalaiset sulamaan keittiön lattialle. Juodaa viimeiset oluet ja tilataan taksi. Luultavasti taksi ei tiedä missä kuorevesi on. Annetaa taksille koordinaatit jotka on kirjoitettu tussilla käteen. Viimeistellään marinaadi juomalla kirkas viina pois taksia odotellessa. Marinaadi pitää siis nauttia ennen ranskalaisia samoin kuin nakit.
Käydään taksilla Eskilstuunassa............. Otetaan kebabbilan edestä (ei saatu kebabbia, koska meille ei enää tarjoilla edes ruokaa) taksi himaan. Näytetään taksikuskille kättä missä koordinaatit.
Todetaan kotona, että ransklaiset ovat sulaneet. Tämän tietä siitä. että keittiön lattia on märkä sulaneesta vedestä.
Laitetaan uuni päälle. 250 astetta aikaa joku 4h. Laitetaan ranskalaiset uuniin. Nukutaan keittiön lattialla semmoiset viisi tuntia. Herätään ja todetaan, että vatsaystävälliset ranskalaiset ovat valmiita. Sillä hiilihän tekee hyvää vatsalle.
Valmiit ranskalaiset tuntee mustasta väristä ja palaneen hajusta kämpässä. Mausta ranskalaiset runsaalla ketsupilla ja suolalla. Syödessäsi tarkasta kuiteista missä päin on tullu käytyä valmistusvaiheessa. Samalla tarkasta on pankkikortti vielä tallella. kannatanee myös katsoa puhelimesta kenelle on ollut elämää tarkeämpää asiaa aamu kolmen ja viiden välillä.
Syötäsi ranskalaiset voit siirtyä hyvin mielin sohvalle, sillä olethan taas tarjonnut vatsallesi terveellisen ja hyvin valmistellun aterian.
Kommentarer
Trackback